TOOL & IT DISTRIBUTION

Obiectul de activitate al companiei TOOL & IT DISTRIBUTION il constituie atat importul si cat si distributia de echipamente industriale diverse, oferindu-va o gama cat mai larga de produse menite sa satisfaca in proportie de 100% cerintele tot mai diversificate din domeniul industrial. Firma noastra dispune de o echipa tehnico-comerciala competenta, prompta si cu o vasta experienta in domeniu, oricand la dispozitia Dumneavoastra, pregatita in orice moment sa raspunda cu profesionalism si in cel mai scurt timp tuturor solicitarilor. 

Furnizorii nostri externi sunt firme de renume international, atent selectionate, ale caror produse au fost testate si imbunatatite de-a lungul timpului, beneficiind totodata de un coeficient calitate-pret foarte atractiv, precum: Debem – Italia, Thermador – Franta, Lowara – Italia, Dab – Italia, Pedrollo – Italia, Kral – Austria, Unitech – Bulgaria, Oli – Italia, CSwaterpumps – Italia, Emmecom – Italia.

Vizitati adresa: TOOL & IT DISTRIBUTION
Categorie: 
Nume firma: 
TOOL-IT DISTRIBUTION s.r.l
Telefon: 
0728843481
Adresa: 
Hasdeu nr.19A. Campina
Județ: 
Site-ul TOOL & IT DISTRIBUTION are 2 de vizualizari in acest director web.

Site-uri similare cu TOOL & IT DISTRIBUTION

Cursuri de limba engleza si germana București

Cursuri de limba engleza si de limba germana pentru copii, elevi, studenti si adulti - Global-Learning.ro va pune la ...

TOPSOUND Sonorizari evenimente Bihor

Inchiriere scena, sunet, lumini si video. ...

Servicii profesionale de tractari auto, autoutilitare, utilaje 24/7 Cluj

Suna-ne acum si venim sa te tractam....