TOOL & IT DISTRIBUTION

Obiectul de activitate al companiei TOOL & IT DISTRIBUTION il constituie atat importul si cat si distributia de echipamente industriale diverse, oferindu-va o gama cat mai larga de produse menite sa satisfaca in proportie de 100% cerintele tot mai diversificate din domeniul industrial. Firma noastra dispune de o echipa tehnico-comerciala competenta, prompta si cu o vasta experienta in domeniu, oricand la dispozitia Dumneavoastra, pregatita in orice moment sa raspunda cu profesionalism si in cel mai scurt timp tuturor solicitarilor. 

Furnizorii nostri externi sunt firme de renume international, atent selectionate, ale caror produse au fost testate si imbunatatite de-a lungul timpului, beneficiind totodata de un coeficient calitate-pret foarte atractiv, precum: Debem – Italia, Thermador – Franta, Lowara – Italia, Dab – Italia, Pedrollo – Italia, Kral – Austria, Unitech – Bulgaria, Oli – Italia, CSwaterpumps – Italia, Emmecom – Italia.

Vizitati adresa: TOOL & IT DISTRIBUTION
Categorie: 
Nume firma: 
TOOL-IT DISTRIBUTION s.r.l
Telefon: 
0728843481
Adresa: 
Hasdeu nr.19A. Campina
Județ: 
Site-ul TOOL & IT DISTRIBUTION are 2 de vizualizari in acest director web.

Site-uri similare cu TOOL & IT DISTRIBUTION

Titan Rent Inchirieri auto București

Suntem prezenti in sectorul inchirierilor auto de 7 ani de zile....

platforma anunturi Cluj

Platform & Company Catalog Dezvolta-ti Afacerea! Marketing / Publicitate prin www.eday-eday.ro...

Realizare site web Iași

Dianys Enterprises Holdings INC este alcatuit dintr-un grup de 3 firme (Dianys Media Solutions, Dianys Consulting si ...