Alege sa folosesti uleiurile esentiale

Intarirea sistemului imunitar este foarte importanta de-a lungul vietii, de aceea pe langa o alimentatie bogata in vitamine si nutrienti si o viata activa, uleiurile esentiale doTerra pot fi un adevarat ajutor in mentinerea unui sistem imunitar sanatos.

Alege sa folosesti uleiurile esentiale doTerra On Guard®, Lavanda, Melaleuca și Oregano din Kit-ul Home Essential, intern, inserate intr-o capsula vegetala care se inghite cu apa.

De asemenea uleiurile esentiale doTerra au proprietati antibacteriene, antivirale şi antiseptice care omoară microorganismele, reduc mucegaiul şi poluarea din aer.

Inhalarea uleiurilor esentiale doTerra poate avea efecte locale la nivelul plamanilor, dar si efecte sistemice, ele fiind absorbite la nivelul sistemului circulator.

 

Vizitati adresa: Alege sa folosesti uleiurile esentiale
Județ: 
Site-ul Alege sa folosesti uleiurile esentiale are 1 de vizualizari in acest director web.

Site-uri similare cu Alege sa folosesti uleiurile esentiale

White-Ro Giurgiu

Crest este liderul în categoria de albirea a dinților de peste 15 ani iar tehnologia inovativa a benzilor de albire e...

Album absolvire București

Avem mai multe modele de albume de absolvire pe care le puteți alege....

Pixuri personalizate București

Magazinul online de pixuri personalizate gazduieste numeroase pixuri care asteapta cu nerabdare sa faca cunostinta cu...